sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 15 Ocak 2022

Merakla Beklenen ‘’Aquaman 2’’nin Çekimleri Tamamlandı!

Yönetmen James Wan, Malibu'da devam etmekte olan çekimlerin sona erdiğini Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu.

2018 yapımı DC Comics filmi Aquaman'in devam filmi olan Aquaman and the Lost Kingdom filminin çekimlerinin tamamlandığı duyuruldu.
Jason Momoa'nın bir kez daha Aquaman / Arthur Curry olarak izleyici karşısına çıkacağı filmde oyuncuya; Amber Heard, Nicole Kidman, Yahya Abdul Mateen II, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Patrick Wilson gibi isimler eşlik ediyor.



Filmin yönetmeni James Wan, İngiltere, Los Angeles, Hawai ve Malibu'da yaklaşık yedi aydır devam eden çekimlerin son erdiğini Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu. Fotoğrafta Jason Momoa ve King Orm / Ocean Master rolünü canlandıran Patrick Wilson ile görünen James Wan, "Bu film için çok sıkı bir şekilde, yorulmadan çalışan tüm ekibe binlerce teşekkürler. Özellikle de filmin %95'ini çektiğimiz İngiltere'deki ekibe. Onlar birlikte çalışma şansına sahip olduğum en iyi sanatçı ve zanaatkarlardan bazıları. Ve muhteşem Los Angeles ve Hawai ekiplerine büyük alkışlar" notunu paylaştı.



11.148 milyar dolarlık küresel gişe hasılatına sahip olan Aquaman, DC Çizgi Roman karakterlerine dayanan filmler arasında hala en çok gelir elde eden film konumunda. Aquaman and the Lost Kingdom filminin de gişede benzer bir başarıyı göstermesi bekleniyor.

Filmin 16 Aralık 2022'de vizyonda olması planlanıyor.