sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Kasım 2022

Merakla Beklenen "Çizmeli Kedi: Son Dilek" Filminden Yeni Fragman!

Üçüncü Puss in Boots: The Last Wish fragmanı izleyiciyle buluştu.

Yeni filmde Çizmeli Kedi'nin maceralı hayatında son bir şansı var. 2011 Çizmeli Kedi'nin devamı olan film, Joel Crawford (The Croods: A New Age) ve Januel Mercado (Harvey Beaks) tarafından yönetildi.

Seyircilere Shrek serisi aracılığıyla ilk kez tanıtılan tehlikeli derecede sevimli kediyi son gördüğümüzden bu yana on yıldan fazla zaman geçti. Dokuz hayatından sekizini tüketen Çizmeli Kedi (Antonio Banderas), şimdi ortak bir çöp kutusu için sırada beklemek zorunda kaldığı bir huzurevine yerleşti.

Burada, kılıç düellosu yapan ünlü kanun kaçağını hemen tanıyan Perro (Harvey Guillén) adında konuşkan bir terapi köpeğiyle tanışır. Onu bulanlara dilek hakkı veren Son Dilek yıldızını öğrenen Çizmeli Kedi, kayıp hayatlarını geri kazanmak için bir arayışa girer. Yol boyunca, aşkı ve anlayışlı arkadaşı Kitty Softpaws (Salma Hayek) ile yeniden bağlantı kuracak ve dileklerinin gerçekleştiğini görmek için dışarı çıkan bir dizi düşmanla karşı karşıya gelecek.

Ek karakterleri Olivia Colman, Florence Pugh, John Mulaney, Da'Vine Joy Randolph, Samson Kayo, Wagner Moura, Anthony Mendez ve Ray Winstone tarafından seslendiriyor.

Puss in Boots: The Last Wish, 27 Ocak 2023'te sinemalarda!

Fragman


Kübra Karasu