sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Aralık 2022

Merakla Beklenen "Hızlı ve Öfkeli 10"un Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak? Vin Diesel Açıkladı!

Vin Diesel, ilk Fast X (Hızlı ve Öfkeli 10) fragmanının yayınlanacağı tarihi açıkladı.

Seri, 2001 yılında Hızlı ve Öfkeli ile başladı. O zamandan beri yeni filmleriyle daha da büyüyen, dünyayı kasıp kavuran gişe rekorları kıran bir seri haline geldi. 2023'ün Fast X'i serinin finalinin ilk adımı olacak ve Fast & Furious 11 ile serüven sona erecek.

Vin Diesel, izleyicilerin ilk Fast X fragmanının ne zaman yayınlanacağını Instagram hesabından duyurdu. Paylaşıma kendisinin ve Jordana Brewster'ın bir fotoğrafını ekleyerek "Fast X fragman lansmanına 2 aydan az kaldı!!!" notunu düştü. Bu fragmanın, Super Bowl sırasında piyasaya sürülebileceği anlamına da geliyor. 


Fast X oldukça büyük bir bütçeye sahip ve filmin yapımının 340 milyon dolara mal olduğu bildiriliyor. Bu miktarda bir bütçe Fast X'i bir destanın sonunu başlatan başka bir büyük filmle aynı seviyeye getiriyor: Avengers: Infinity War. Bu filmin bütçesi 316 milyon dolardı. 

Yeni filmde kötü adam olarak Jason Momoa karşımıza çıkacak. Çoğu karakter detayı hala gizli tutuluyor. Fast X'in kadrosuna yeni katılanlar arasında Brie Larson, Alan Ritchson, Daniela Melchior ve Rita Moreno gibi sevilen isimler de yer alıyor. Moreno'nun Dom'un büyükannesini oynadığı açıklandı.

Hızlı ve Öfkeli 10, 19 Mayıs 2023'te sinemalarda!

Kübra Karasu