sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Eylül 2022

Merakla Beklenen "Joker"in Devam Filminin Kadrosuna Yeni İsim!

The Hollywood Reporter, merakla beklenen devam filmlerinden Joker: Folie à Deux'un oyuncu kadrosuna Jacob Lofland'in eklediğini açıkladı.

Jacob Lofland yeni filmde, Arkham Asylum mahkumunu canlandıracak. İlk filme oyunculuğuyla damga vuran Joaquin Phoenix, Joker: Folie à Deux'te Grammy ve Oscar ödüllü sanatçı Lady Gaga ile başrolü paylaşacak. Müzikal olacağı bilinen yeni filmde Gaga, hayranların favori karakterlerinden Harley Quinn'i canlandıracak. 



2019 Joker'inde, Arthur'un filmin sonunda Arkham Asylum'daki biriyle konuşmasını göstermesi izleyicileri filmdeki olayların gerçekten olup olmadığı sorusuyla karşı karşıya bırakmıştı. Senaryoyu Scott Silver ile birlikte yazan Philips, Batman'in çizgi roman kötü adamlarının uğrak yeri olan ünlü akıl hastanesine dayanan yeni filmde bu kafa karışıklığı üzerine gidecek gibi görünüyor.

Uživatel Pop Tingz na Twitteru: „According to an insider from  @deuxmoiworld, Lady Gaga is set to be the female lead in the sequel to ' Joker'. https://t.co/9ncn46Zw9X“ / Twitter

Filme ayrıca yakın zamanda Get Out yıldızı Catherine Keener ve Brendan Gleeson da dahil oldu. Ayrıca Emmy adayı aktör Zazie Beetz'in orijinal filmdeki karakteri Sophie Dumond olarak geri döneceği de doğrulandı. Sophie, Arthur Fleck'in bitişiğinde yaşayan ve şehirde bir hayat kurmaya çalışan bekar bir anneydi.

Joker: Folie à Deux'un Los Angeles ve New York'taki çekimleri kasım ayında başlayacak. Film 4 Ekim 2024'te vizyona girecek.

Kübra Karasu