sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Nisan 2022

Merakla Beklenen "Jurassic World Dominion"dan 2. Fragman Geldi!

Jurassic World Dominion'dan ikinci fragman izleyiciyle buluştu.

Yepyeni fragmanda Jurassic World üçlemesinden Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard gibi isimlerin yanı sıra DeWanda Wise ve Jurassic Park'tan da Sam Neill, Jeff Godlblum, Ian Malcolm, Ellie Sattler ve Laura Dern gibi isimler de görülüyor.

Jurassic World Dominion, iki saat kırk altı dakikalık süresiyle serinin de en uzun filmi olacak. Film, Jurassic World: Fallen Kingdom'ın ardından insanlığın vahşi doğada tarihin en ölümcül avcıları karşısında besin zincirinin tepesinde kalıp kalamayacağını gösterecek.

Jurassic World Dominion, Jurassic World üçlemesinin ilk iki filminde hem yazar hem de yönetmen olarak görev yapan Colin Trevorrow tarafından yönetiliyor. Trevorrow, önceki Jurassic World filmlerinin yazarı Derek Connolly'den gelen hikayeyle birlikte Emily Carmichael ile senaryoyu yazdı. Frank Marshall ve Patrick Crowley yapımcı olarak görev yapıyor. Oyuncular ayrıca Daniella Pineda, Justice Smith, Campbell Scott, BD Wong, Omar Sy ve Mamoudou Athie de karşımıza çıkacak. Filmin yapımcılığını Amblin Entertainment üstleniyor.

Jurassic World Dominion, 10 Haziran'da sinemalarda!

Fragman


Kübra Karasu