sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Aralık 2021

Merakla Beklenen Komedi Filmi "Aykut Enişte 2" Efsane Kadrosuyla Şimdi Sinemalarda!

2019 yılında izleyiciyle buluşan "Aykut Enişte" izleyicileri adeta kahkahaya boğmuştu ve çok sevilmişti. Devam filmini merakla bekleyen sinemaseverler için güzel haber nihayet geldi: "Aykut Enişte 2" bugün vizyona girdi!

Youtube'da fragmanı 1,5 milyon izlenmeyi aşan Aykut Enişte 2'nin vizyon tarihi izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu. Aykut Enişte 2 ile ilgili ilk geri dönüşler üç gün önce gerçekleşen eğlenceli galadan geldi. Filmin oyuncularının tam kadro katıldığı ve kahkaha tufanının yaşandığı galada, tüm izleyiciler filme övgüler yağdırdı.



Filmin başrol oyuncusu Cem Gelinoğlu, "Aykut Enişte 2"yi Giray Altınok ve Muammer Tali ile birlikte kaleme aldı. Devam filminin yönetmen koltuğunda ilk filme de imzasını atan Onur Bilgetay oturdu. "Aykut Enişte 2"nin kadrosuna, ilk filmde de yer alan oyuncuların yanında birçok sevilen isim de dahil oldu.

Sevilen oyuncu Cem Gelinoğlu'nun başrolünde yer aldığı filmin kadrosunda Melis Babadağ, Hakan Yılmaz, Müfit Kayacan, Lale Başar, Selen Domaç, Mekin Sezer, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ahmet Ak, Ali İpin, Ali Çelik, Oğuz Kara ve Kerim Ertekin gibi birçok yıldız yer alıyor.



Necati Akpınar'ın yapımcılığını üstlendiği BKM imzalı filmi şimdi sinemalarda izleyebilirsiniz.

Aykut Enişte 2'nin Konusu Nedir?

Aykut ve Gülşah’ın düğününe sayılı günler kala ortaya çıkan davetsiz misafir ailedeki tüm dengeleri değiştirir. Çünkü gelen ailenin eski eniştesidir. Aykut iyi niyeti ve saflığı yüzünden başına açılan belalardan kurtulabilecek midir? Yoksa Gülşah’ı kaybetmek üzere midir? 

Fragman