sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Ocak 2023

Merakla Beklenen Korku Filmi "M3GAN"dan Yeni Klip: Yapay Zeka Yaratıcısına Karşı!

Taylor Swift ve Billie Eilish müzikleriyle dolu kampanyasının ardından kötüye giden bir yapay zekayı konu alan film, haftaya cuma vizyona giriyor. Universal, M3GAN'ın gücünü anlatan yeni bir klip daha yayınladı.

Rolling Stone tarafından özel olarak paylaşılan klipte Cady (Violent McGrew), M3GAN'ın sesini duyduğuna inandıktan sonra gecenin bir yarısı evde dolaşmaya başlar. Cady, Gemma Teyzesini (Allison Williams) bulur ancak gördükleri onu korkutacaktır. Çünkü teyzesi kendisinin yarattığı yapay zeka tarafından tehdit edilmenin ortasındadır. M3GAN, Gemma'ya Cady odaya girerse kafasını koparacağını söyler. Gemma da Cady'ye M3GAN'ı tamir ettiğini söyler. Gemma karşılık vermeye çalışsa da M3GAN onu masaya yapıştırır. (M3GAN, robotik işiyle ilgilenen Gemma'nın yeğeni Cady için yaptığı bir yapayzeka arkadaşı.)

Bu klip, filmin korku ve komedi tarzını nasıl harmanladığının güzel bir örneği. Fragmanlar, M3GAN'ın koridorda bir sonraki potansiyel kurbanına doğru dans etmesi gibi anların yer aldığı filmin daha çok komedi yönüne odaklansa da klipler, tatlı görünen oyuncağın gerçek yüzünü sergiledi. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bir başka klipte, M3GAN'ın Cady'e zorbalık yapan bir arkadaşının kulağını koparttığını görmüştük. İzlemek için tıklayınız. 

M3GAN, Türkiye'de 13 Ocak'ta sinemalarda!

Klip


Kübra Karasu