sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Mayıs 2022

Merakla Beklenen "Thor: Love and Thunder"dan Yeni Fragman & Afiş!

Geçen hafta, filmin yönetmeni Taika Waititi, NBA finallerinin 4. maçında yeni bir fragmanın geleceğini sosyal medyadan duyurmuştu. Merakla beklenen fragman bugün izleyiciyle buluştu.

Thor: Love and Thunder'da Thor'un (Chris Hemsworth) emeklilik girişimi, galaktik bir katilin gelişiyle bozulacak.

Thor: Ragnarok dünya çapında 850 milyon doların üzerinde hasılat elde etmişti. Film, Marvel Sinematik Evreni'ndeki 29. film ve geleneğe göre, stüdyo hikayeden daha fazla ayrıntılara odaklanıyor.

Bununla birlikte, Portman'ın Mighty Thor olarak ilk çıkışı, MCU'da zaten büyük bir değişim ve çoklu evrenin süper kahraman dünyasında tüm olasılıkları açmıştı. Bu nedenle Jane Foster'ın bile başka bir evrenden gelmiş olma ihtimali var. Fakat her Marvel filminde olduğu gibi teorilerin ne kadarının gerçek olduğunu filmi izleyince öğrenebileceğiz.

Thor: Love and Thunder'da Bizi Neler Bekliyor?

Film, Thor'u (Chris Hemsworth) şimdiye kadar karşılaştığı hiçbir şeye benzemeyen bir yolculukta bulur - bir iç huzur arayışı. Ancak emekliliği, tanrıların yok edilmesini isteyen Tanrı Kasabı Gorr (Christian Bale) olarak bilinen galaktik bir katil tarafından kesintiye uğrar. Tehditle mücadele etmek için Thor, Kral Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) ve eski kız arkadaşı Jane Foster'ın (Natalie Portman) yardımına başvurur. Birlikte, Tanrı Kasabı'nın intikamının gizemini ortaya çıkarmak ve çok geç olmadan onu durdurmak için üzücü bir kozmik maceraya atılırlar.

Thor: Love and Thunder 8 Temmuz'da sinemalarda!

Afiş



Fragman

Kübra Karasu