sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Mayıs 2022

Michael B. Jordan Başrollü "Creed 3" Filminden Afiş Yayınlandı!

Michael B. Jordan başrollü Creed III'ün ilk afişi izleyicinin beğenisine sunuldu.

ABD'de gerçekleşen Licensing Expo'da film sektörünün önemli şirketleri, yeni yapımlarıyla ilgili envanterleri sergilemeye devam ediyor. Etkinliğe katılan Collider, MGM'nin yeni filmi Creed 3'ün ilk posterini de izleyicilerle buluşturdu.

Creed II'de Donnie Creed (Jordan), Ivan Drago'nun (Dolph Lundgren) oğlu Viktor Drago (Florian Munteanu) ile savaşmak zorunda kalmıştı. Ivan'ın Rocky ile kanlı bir geçmişi vardı ve Donnie'nin babası Apollo Creed'in (Carl Weathers) ölümünden de sorumluydu. Film, Donnie'nin Viktor'u alt etmek için sınırlarını nasıl zorlaması gerektiğini gösteren standart formülü takip etti, bu yüzden boks şampiyonunun üçlü quel'de ne gibi yeni zorluklarla karşılaşacağını görmek için serinin hayranları oldukça heyecanlı.

Creed III'ün konusu hakkında çok az şey biliniyor ancak MGM'nin yakın zamanda filmin fragmanını yayınlaması bekleniyor. Sylvester Stallone, Rocky Balboa olarak seriye geri dönmese de, yıldız Creed III'ün yapımcılığını sürdürecek. Film aynı zamanda Jordan'ın da ilk yönetmenlik denemesi. Senaryo Keenan Coogler ve Zach Baylin tarafından kaleme alındı.

Afiş



Kübra Karasu