sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Ocak 2022

"Morbius"un Vizyon Tarihi 6. Kez Ertelendi!

Omicron varyantı COVID vakalarını artırırken bu durum 2022 filmlerinin vizyon programlarını da etkilemeye başladı.

Sony Pictures, Jared Leto başrollü vampir anti kahraman filmi Morbius'un vizyon tarihinin 28 Ocak 2022'den 1 Nisan 2022'ye ertelendiğini doğruladı.

Filmin yeni vizyon tarihi COVID rakamlarının ardından kaçınılmaz görünse de, birçok hayran acımasız bir "1 Nisan şakası" olduğunu düşünüyor. Film ilk gösterim tarihi 10 Temmuz 2020'den sonra altı kez ertelendi.

Morbius, yanlışlıkla kendini vampire dönüştüren bir bilim adamı olan Doktor Michael Morbius'un hikayesini konu alacak. Morbius, Spider-Man'in düşmanı olarak bilinen bir çizgi roman karakteri. Ancak Sony, Morbius'u uyarlamalarında Venom'a çok benzer bir anti-kahraman yapıyor gibi görünüyor. Filmin hangi sinematik evrende geçtiği belli olmadığı için birçok hayranın merakını uyandırdı. 



Daniel Espinosa'nın yönettiği ve Matt Sazama ile Burk Sharpless tarafından yazılan Morbius'un kadrosunda ayrıca Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal ve Tyrese Gibson yer alıyor. 

Venom: Let There Be Carnage ve Spider-Man: No Way Home gişede çılgınca başarılı oldu ve No Way Home geçtiğimiz hafta sonu 610 milyon dolara ulaştıktan sonra Amerika'da en çok hasılat yapan 10. film oldu. Morbius'un gecikmesi Sony'nin ivmesini kısa bir süreliğine duraklatabilir. Ancak projenin yarattığı uzun süreli heyecan ve ilgi, film vizyona girince muhtemelen karşılığını alacaktır.

Morbius'un şimdi 1 Nisan 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.

Kübra Karasu