sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Temmuz 2022

"Mortal Kombat"ın Devam Filmi için Çalışmalar Başladı!

New Line Cinema'nın 2021'deki Mortal Kombat filminin devamı için ilk filmin yönetmeni Simon McQuoid koltuğuna geri dönüyor.

Yeni haberi, devam filminin geleceğini ve New Line'ın gelecek devam filminin senaryosunu yazması için Moon Knight yazarı Jeremy Slater ile anlaştığını doğrulayan Deadline yayınladı. Projede yeni bir yazar yer alacak olsa da iki film de aynı yönetmenin imzasını taşıyacak.

Mortal Kombat, McQuoid'in ilk uzun metrajlı film yönetmenliğiydi ve Avustralyalı yönetmen, reklam yönetmenliği konusunda geniş bir geçmişe sahip. Xbox ve PlayStation gibi şirketlerle çalıştı ve çok sayıda ödül kazandı. 



1992'de Ed Boon ve John Tobias tarafından yaratılan dövüş oyunu serisine dayanan Mortal Kombat filmi, Lewis Tan'ın canlandırdığı serinin yeni oyuncusu Cole Young'ı konu aldı. Genç MMA dövüşçüsü, bilinmeyen mirası için avlandığında, dünyanın en büyük şampiyonlarından bazılarıyla bir araya gelerek onları "Mortal Kombat" olarak bilinen bir dövüş sanatları turnuvasında yenerek Earthrealm'i ele geçirmeyi amaçlayan Outworld güçleriyle karşı karşıya gelmişti.

Earthrealm'i kurtarma görevinde Cole'a, Scorpion (Hiroyuki Sanada), Sub-Zero (Joe Taslim), Raiden (Tadanobu Asano), Liu Kang (Ludi Lin), Kung Lao (Max Huang), Sonya Blade (Jessica McNamee), Jax (Mehcad Brooks), Shang Tsung (Chin Han), Mileena (Sisi Stringer) ve Kano (Josh Lawson) gibi oyunlardan birçok tanıdık ve popüler karakter katıldı. Bu karakterleri tekrar beyaz perdede görmek güzel olsa da bazı sevilen karakterler ilk filmde yer almamıştı. Mortal Kombat'ın devam filminde kimin yeniden karşımıza çıkacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Mortal Kombat 2'nin ne zaman vizyona gireceği henüz açıklanmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu