sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Eylül 2022

Nicolas Cage Başrollü "Butcher's Crossing" 19 Günde Çekildi!

Yönetmen Gabe Polsky, Nicolas Cage başrollü Butcher's Crossing'in 19 günde çekilmesi hakkında konuştu.

Çoğu filmin ana çekimleri bir aydan çok zaman alsa da yönetmen Gabe Polsky'ye, yeni filmi Butcher's Crossing'i çekerken fazla zaman tanınmadı. Nicolas Cage ve Fred Hechinger'in başrollerini paylaştığı western filminin basın turu sırasında Polsky, Toronto Uluslararası Film Festivali'nde Collider'a film ve zorlu çekim programı hakkında konuştu:

“Herhangi bir film yapmak gerçekten zor. Özellikle bu tür… Nedense yapılması zor oldu. Bu filmin finansmanını bulmam 10 yılımı aldı. Çekmeye çok yakın olduğumda öğrendim ki bu filmi yapmak için 19 günümüz var. Bu tür bir film için oldukça kapsamlı çalışılması gerekir… Birçok mekan, hayvan, bufalo sürüsü… Yine de bunu başarmak akıllara durgunluk veriyor. Katılan herkes, aktörler, yapımcılar... Bilirsiniz, bu kadar kısa sürede işin çıkabilmesi için inanılmaz derecede kesin ve hazırlıklı olmalısınız. Çok fazla hata şansınız yok. Bu yüzden herkes muazzam bir iş çıkardı ve bu şimdiye kadar yaptığım en zor şeydi.”

Butcher's Crossing (2022) | MUBI

Butcher's Crossing, yazar John Williams'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanmıştır. Hikaye, Harvard’ı bıraktıktan sonra yeni bir yaşam biçimi bulmak için Batı’ya doğru yola çıkan Will Andrews’un Butcher’s Crossing denen küçük kasabaya yerleşmesiyle başlıyor. Colorado’da Rocky Dağları’nda ücra bir vadideki kayıp bufalo sürüsüyle ilgili hikayeler anlatan, onları bulmayı göze alacak kadar cesur ve çılgın erkeklerden oluşan bir ekip kurmayı hayal eden bir avcıyla tanışması ise onu bekleyen maceranın ilk adımı oluyor.

Butcher's Crossing için henüz bir fragman ve çıkış tarihi yayınlanmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu