sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 11 Eylül 2021

Ödüllü Yönetmen Paul Thomas Anderson’ın Yeni Filminin Adı Belli Oldu: Licorice Pizza!

Yıldız oyuncu kadrosuna sahip filmin resmi adı açıklandı.

There Will Be Blood, Inherent Vice ve son olarak Phantom Thread filmleriyle Oscar adaylığına layık görülen Paul Thomas Anderson’ın yeni filminin adının Licorica Pizza olacağı duyuruldu. Film adını, 1970’lerde popüler olan bir plak dükkanından alıyor.

Licorica Pizza filminin kadrosunda, başrolde Bradley Cooper’ın yanı sıra; Cooper Hoffman, Alana Haim, Nate Mann, Benny Safdie, Skyler Gisondo, Mary Elizabeth, Destry Allyn Spielberg ve Sean Penn gibi önemli isimler yer alıyor.

1970’lerde San Fernando Vadisi’nde geçen film, bir büyüme hikayesini konu alıyor. Bradley Cooper’ın bir film yönetmenini, Cooper Hoffman’ın bir çocuk oyuncuyu canlandıracağı filmde, Benny Safdie’nin ise aday bir politikacıyı canlandıracağı bildirildi.

Licorice Pizza, 26 Kasım’da sınırlı sayıdaki sinemalarda gösterime girerken, tüm dünyada ise 25 Aralık’ta izleyicisiyle buluşacak.

Yönetmen son filmi Phantom Thread ile üçüncü kez en iyi yönetmen Oscar adaylığını ve en iyi film adaylığını kazandırırken, Boogie Nights, Magnolia, There Will Be Blood ve Inherent Vice filmleriyle ise sekiz kez Akademi Ödülü’ne aday gösterildi.