sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Kasım 2021

"Ölmek için Zaman Yok", Birleşik Krallık Gişelerinde Şimdiye Kadarki En Yüksek Hasılat Yapan 6. Film Olarak "Avengers: Endgame"i Geçti!

Herkes James Bond'un yeni filmi Ölmek için Zaman Yok'tan iyi sonuçlar bekliyordu. Ama kesinlikle kimse pandemi döneminde tüm zamanlar rekoru kıracağını düşünmemişti. No Time to Die, İngiltere ve İrlanda'da Avengers: Endgame'in yerini alarak tüm zamanların en çok hasılat yapan 6. filmi oldu.

No Time to Die bu hafta gişede 3.5 milyon sterlin (4,7 milyon $) kazanarak zirveye yeniden yerleşti. Açılış hafta sonunda birinci olan Dune, 3,3 milyon £ (4,5 milyon $) ile bu hafta ikinci oldu. MGM ve Universal'ın yapımcılığını üstlendiği 25. James Bond filmi No Time to Die son olarak küresel gişede 600 milyon dolar hasılatı aşmıştı. Haberin detayları için tıklayınız.



No Time to Die'ın bir numaraya geri dönüş haberi, Film Distribütörleri Derneği'nin Birleşik Krallık ve İrlanda gişesinin art arda beş hafta sonu için 15 milyon sterlini aştığının duyurulmasından hemen ardından geldi. FDA'ya göre bu en son 2018'in sonunda olmuştu. Attıkları bir tweet'te "Sinema gerçekten geri döndü ve bundan daha mutlu olamazdık." açıklamasını yaptılar.

Cary Joji Fukunaga’nın yönettiği No Time to Die'da, başrol Daniel Craig’in yanı sıra Lashana Lynch, Rami Malek, Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz ve Ralph Fiennes gibi sevilen isimler yer alıyor.

Kübra Karasu