sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Kasım 2021

"Ölmek İçin Zaman Yok", "Hızlı ve Öfkeli 9"u Geçerek Pandeminin En Yüksek Hasılat Yapan Hollywood Filmi Oldu!

Cary Joji Fukunaga'nın yönettiği 25. James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok, adeta her hafta bir gişe rekoru kırıyor gibi görünüyor. Bu hafta sonu, bugüne kadarki tartışmasız en büyük 007 görevini tamamladı. Pandeminin en yüksek hasılatını yapan Hollywood filmi olmak için küresel gişede Hızlı ve Öfkeli 9'u geçti.

Ölmek için Zaman Yok son olarak geçen hafta sonu 700 milyon dolarlık sınırı geçti. Daniel Craig'in James Bond'u canlandırdığı son film, bu hafta sonu dünya çapında 733 milyon doları aşarak Hızlı ve Öfkeli 9'un 725 milyon dolarlık başarısını geride bıraktı. Amerika Birleşik Devletleri'nde 154 milyon dolar ve uluslararası alanda 574 milyon dolar kazandı.

MGM Film Grubu Başkanı Michael De Luca ve MGM Film Grubu Başkanı Pamela Abdy tarafından yayınlanan bir açıklamada, ikili haberi şöyle kutladı:

"İzleyicilerin dünyanın her yerindeki sinemalara geri döndüğünü ve sinema deneyimine verdikleri sürekli destek için çok minnettarız. Uzun bir gecikmeden sonra, Ölmek İçin Zaman Yok'un dünya çapında bu kadar çok sinemaseveri eğlendirdiğini bilmekten özellikle memnunuz. Ekibimize bu büyük dönüm noktasını aşmak için gösterdikleri muazzam çabalar için minnettarız. Bu başarı, Daniel Craig ve tüm oyuncu kadrosunun yanı sıra yönetmenimiz Cary Fukunaga, yapımcılar Michael ve Barbara ve ekibin inanılmaz bir film yaptıklarının kanıtıdır. Katılımcı ve tanıtım ortaklarımıza, filme verdikleri destekte kararlı oldukları için teşekkür ederiz."

Bu, sinemaya giden seyircilerin çoğunluğunun hala filmleri beyazperdede izlemek istediğinin de bir kanıtı. IMAX'te çekilen çok sayıda büyük aksiyon sahnesi, duygusal anlar, Hans Zimmer'ın müzik notası ve Craig'in Bond olarak son kez izleyiciyle buluşması filmi izleyici için de oldukça özel kılıyor.

Kübra Karasu