sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Haziran 2022

Orlando Bloom, Pete Davidson'lı "Wizards!" Filminin Kadrosunda!

A24 ve Plan B, mayıs ayında bir sonraki filmleri Wizards! için tekrar bir araya geleceklerini duyurmuşlardı. Pete Davidson ve Franz Rogowski'nin filmin başrolünde yer alacağının duyurulmasının ardından kadroya Orlando Bloom'un da dahil olduğu açıklandı.

Orlando Bloom'un karakterinin detayları paylaşılmadı. Filmde Naomi Scott ve Sean Harris gibi isimler de karşımıza çıkacak. Film, gerçekten yalnız bırakmaları gereken çalıntı ganimetler karşısında tökezlediklerinde başları belaya giren iki bahtsız adam olarak karşımıza çıkacak Davidson ve Rogowski'yi konu alıyor.



Film, 3,6 milyon AUD tutarındaki destekle Queensland, Avustralya'da çekilecek. "En İyi Film" ödüllü Moonlight, "En İyi Film" adayı Minari ve eleştirmenlerce beğenilen The Last Black Man in San Francisco'nun ardından Wizards!; A24 ve Plan B'nin dördüncü işbirliği olacak.

David Michôd tarafından yazılıp yönetilen filmin senaryosu Michôd ve Joel Edgerton'ın bir hikayesine dayanıyor. Michôd daha önce, War Machine ve The King'de Plan B ile çalışmıştı. 

Wizards!'ın vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Kübra Karasu