sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 27 Kasım 2021

Oscar Ödüllü Casey Affleck, Bilim-Kurgu Türündeki ‘’Slingshot’’ Filminin Başrolünde!

Manchester By The Sea'nin Oscar ödüllü yıldızı, yönetmenliğini Mikael Håfström'ün üstlendiği psikolojik bilim-kurgu gerilim filmi Slingshot'ta Tony ve Emmy ödüllü Laurence Fishburne (The Matrix, John Wick) ile yer alacak. Filmin senaryosunu R. Scott Adams (Donner Pass) ve Nathan Parker (Moon) kaleme aldı.

Slingshot filmi, Satürn'ün uydusu Titan'a, muhtemelen ölümcül bir şekilde tehlikeye atılmış bir görevde gerçekliği kavramak için mücadele eden bir astronotun hikayesini konu edinecek.


Filmde Affleck’e; Emily Beecham, Tomer Capone ve David Morrissey eşlik edecek.



Ana çekimler 1 Aralık'ta Korda Stüdyolarında ve Budapeşte, Macaristan'da başlayacak.


Slingshot, Beau Turpin, Ivett Havasi, Shara Kay, Michael Hollingsworth, Matthew Dwyer, Ron Cundy, Nikolett Barabás, Jonathan Krauss, Brooklyn Weaver ve Joanna Plafsky gibi yönetici yapımcılarla birlikte Richard Saperstein (Hancock, Seven, 1408) tarafından yürütülüyor. Slingshot, Bluestone Entertainment ve Macaristan'ın en büyük yatırım fonlarından biri olan Széchenyi Funds Ltd. ile ortaklaşa yürütülen bir Astral Pictures yapımı.

Bluestone Entertainment CEO'su Richard Saperstein, "Slingshot, film yapımcısı ile malzemenin harika bir uyumu. Senaryoyu ilk okuduğum anda Mikael'i düşündüm. Bu prodüksiyona Macaristan'da Széchenyi Funds'taki ortaklarımız ve inanılmaz bir oyuncu kadrosu ve ekiple birlikte başlamaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.


Håfström şunları ekledi: “Birkaç yıllık hazırlıktan sonra, bu son derece yetenekli kadroyla yola çıkmak heyecan verici. Uzay gemisinin kapalı ortamında çalışmanın zorluğunu dört gözle bekliyorum. Senaryo bazı mükemmel karakterleri ortaya çıkarıyor ve hikâye ilerledikçe bazı şok edici sırlar gün yüzüne çıkıyor.” dedi.