sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 06 Eylül 2021

Oscar Ödüllü "Parasite" Filminden Park Seo-joon, Yeni Marvel Filminin Başrolünde!

Koreli aktör Park Seo-joon, 3 Eylül'de Marvel'ın yeni filminin çekimleri için memleketi Güney Kore'den ayrıldı. Park'ın ajansı, daha fazla ayrıntının yakında açıklanacağını bildirdi. Park Seo-joon, "What's Wrong with Sekreter Kim" gibi Kore TV dizilerindeki rolleriyle tanınıyordu. Ancak uluslararası şöhreti; Bong Joon Ho imzalı 2019'da En İyi Film dalında Oscar kazanan Parasite filmiyle gerçekleşti.



Resmi duyurudan önce, Park Seo-joon'ın Marvel filmlerinde oynayacağı rolü hakkında birçok söylenti dolaşıyordu. Bu söylentiler arasında en güçlüsü, Park'ın The Marvels başlıklı Captain Marvel'ın devam filminde yer alacağıydı. IMDb, Temmuz ayında rolü henüz açıklanmamasına rağmen, onu ana kadronun bir parçası olarak gösteren profilini ve fotoğrafını güncelledi.

The Marvels, Candyman yönetmeni Nia DaCosta tarafından yönetilecek ve daha önce WandaVision'ın iki bölümünü yazan Megan McDonnell tarafından yazılacak. Park Seo-joon'ın ajansı, "Park bir Marvel Studios filminin kadrosunda yer alacağını onayladı ve bu öğleden sonra ülkeyi terk etti." açıklamasını yaptı. Ajans, filmin adı veya Park'ın çekim yeri de dahil olmak üzere herhangi bir ek ayrıntı vermeyi reddetti. Ancak The Marvels filminin çekimleri yeni başladığı için ünlü aktörün bu filmde rol alacağı iddiası güçlenmiş oldu.

The Marvels, Disney+ serisi Ms. Marvel'ın devamı olacak. Filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanıyor. Fakat Park Seo-joon'ın The Marvels'da yer alacağı konusu henüz netlik kazanmadı.