sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Kasım 2021

Oscar Ödüllü Steve McQueen'in Sıradaki Filminin İsmi Belli Oldu!

Steve McQueen bir sonraki filmi için hazırlıklara başladı.

Deadline'a göre McQueen, Blitz adlı orijinal bir film yazacak, yönetecek ve yapımcılığını üstlenecek. McQueen, önceki filmlerinden ikisi olan 2013'ün 12 Years a Slave ve 2018'in Widows'ını çeken New Regency ile yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor. McQueen'in kendi prodüksiyon şirketi Lammas Park, Working Title Films'den Tim Bevan ve Eric Fellner ile birlikte filmin yapımcılığını da üstlenecek.



McQueen, ilk sinema filmi Hunger'ın Cannes Film Festivali'nde Camera d'Or ödülünü kazanmasıyla film dünyasına büyük girişini yaptı. Ardından McQueen'in En İyi Yönetmen adaylığı da dahil olmak üzere dokuz Oscar'a aday gösterilen ve En İyi Film dahil üç Oscar kazanan 12 Years A Slave ile adından söz ettirmeye devam etti. O zamandan beri çeşitli uzun metrajlı filmler, belgeseller, diziler ve kısa filmler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Blitz ise McQueen'in Widows'dan sonraki ilk uzun metrajlı filmi olacak. 

Bu yeni film projesi için bir kez daha New Regency ile çalışan McQueen şunları söyledi: “New Regency'deki ekip, yıllar boyunca benim için harika ortaklar oldu. Arnon, Yariv ve Michael ile tekrar çalışmaktan ve Working Title Films'den Tim ve Eric ile güçlerimizi birleştirmek için çok heyecanlıyım."

Blitz için henüz resmi bir konu, çıkış tarihi, oyuncu kadrosu veya diğer ayrıntılar açıklanmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu