sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 29 Ocak 2022

Oyuncu Ron Perlman, ‘’Hellboy 3’’ü Çekmeye Hazır Olduğunu Açıkladı!

Perlman, hayranlar da isterse serinin efsanevi bir şekilde bitmesi gerektiğini düşünüyor.

Oyuncu Ron Perlman ve yönetmen Guillermo del Toro, 2004'te yayınlanan Hellboy filmiyle büyük başarılara imza atmışlardı. 71 yaşına giren Ron Perlman yakın zamanda verdiği röportajda, eğer hayranlar isterse Hellboy 3'ü çekmek için hazır olduğunu söyledi.

Variety, Perlman ile yaptığı röportajda ünlü oyuncuya Hellboy 3'ü çekmeye hazır olup olmadığını sordu, aktör bu soruya; "Hellboy 3'ü çekmek için istekli miyim? Hayır, ben tam olarak 71 yaşındayım, ancak bunu hayranlara borçluyuz ve onlara istediklerini vermeliyiz çünkü bu seri için destansı bir son olur" cevabını verdi.




Perlman ve del Toro, daha önceden yaptıkları bir konuşmada üçüncü bir Hellboy filminin yapımına başlama arzularından bahsetmişlerdi, ancak film hiçbir zaman bir hayalin ötesine geçemedi. Bunun yerine, 2019'da David Harbour'ın oynadığı yeni bir Hellboy filmi yayınlandı. Hellboy (2019) gişede 55,1 milyon dolarlık bir hasılata imza atmış olsa da film, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından negatif olarak eleştirildi.



Mike Mignola'nın Dark Horse çizgi romanına dayanan Hellboy, doğaüstü güçlerle savaşmakla görevli gizli bir devlet kurumunun üyesi olan yarı iblis Hellboy'un hikayesine odaklanıyor.