sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Şubat 2023

"Paddington 3" Filmi Yapılmayacak mı? Ben Whishaw'den Açıklama!

Ayı Paddington'ın sesi olarak bilinen Ben Whishaw, Paddington 3 hakkında hayranları üzecek yeni bir açıklama yaptı.

2014 yılında yönetmen Paul King, yazar Michael Bond'un klasik hikayelerinin canlı aksiyon uyarlaması olan Paddington'ı izleyiciyle buluşturdu. Film, tüm aile tarafından keyifle izlenebilecek herkesi iyi hissettiren bir hikayeydi. 2017'de izleyiciyle buluşan Paddington 2 ise neredeyse ilk filmden çok övüldü. Bu nedenle izleyiciler merakla yeni filmi beklemeye başladı. Ama Ben Whishaw'a göre üçüncü filmin izleyiciyle buluşması için henüz bir adım atılmadı. Oysa 2021 yılının başlarında yapımcı Studiocanal, sevilen serinin üçüncü filmi için hazırlıklara başladığını duyurmuştu. Ben Whishaw konuyla ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Bu senaryoyu okumadım ve ne zaman çekeceğimizi bile bilmiyorum. Bilmiyorum. Şimdiye kadar olacağını düşünmüştüm ama bilmiyorum. Bazen yaptığı gibi sessizleşti. Belki bu, hala üzerinde çalıştıkları anlamına gelir, ya da belki de gerçekleşmediği anlamına gelir.”



YENİ YÖNETMEN PADDINGTON SERİSİNİ İZLEMEMİŞ!

Haberler özellikle serinin hayranları için hayal kırıklığı yaratıyor çünkü geçen haziran ayında yönetmen Paul King'in seriden ayrıldığını ve üçüncü filmi Dougal Wilson'ın yöneteceği açıklanmıştı. Paddington 3, sevilen ayının Güney Amerika'daki evine döneceği sözüyle birlikte Peru'da Paddington adlı resmi bir unvan bile almıştı. Bunlar projenin ilerlediğinin açık işaretleriydi, ancak işler geliştirme aşamasında sıkışıp kalmış gibi görünüyor.

Whishaw'ın verdiği üzücü haberin yanı sıra yönetmen Englert'in hiç Paddington filmi izlemediğini açıklaması ve Englert'in gerçek hayatta Whishaw ile arkadaş olması durumu daha da garipleştiriyor. Paddigton'ı izlememeye devam ederse Whishaw'dan tepki alacağını bilen Englert, “Buna takıntılıyım. Pekala, artık Sundance filmi yok. Eve gidiyorum, Paddington izleyeceğim. Aslında harika olduğunu duydum. Yapımcımız geçen gün derin bir stres anında izlediğini ve bunun her şeyi daha iyi hale getirdiğini söylüyordu.” açıklamasını yaptı.

Kübra Karasu