sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Haziran 2022

Paramount, Johnny Depp Başrollü 90'lar Filmi "Sleepy Hollow"u Yeniden Çekecek!

Johnny Depp başrollü 1999 filmi Sleepy Hollow'u yeniden çekmeye hazırlanan Paramount, yönetmen ve yazar Lindsey Beer ile anlaştı.

Deadline'ın haberine göre, Paramount başka bir korku filmi için çalışmalara başladı. Şirket, klasik gotik hikaye Sleepy Hollow'u yeniden yazması ve yönetmesi için Lindsey Beer ile anlaştı.

Beer, şu anda Paramount'un Pet Sematary prequel'iyle ilk yönetmenlik denemesini yapmaya hazırlanıyor. Pet Sematary ve Sleepy Hollow'un yanı sıra Beer, Matt Shakman tarafından yönetilen ve 2023'te vizyona girecek olan Paramount'un isimsiz Star Trek devam filminin senaryosunu da kaleme alıyor. Yönetmen ve yazar, Paramount Pictures ile bir ilk bakış anlaşması imzaladı ve şu anda şirketle başka projeler de geliştiriyor.



Washington Irving tarafından 1820'de yazılan The Legend of Sleepy Hollow, gizemli ve efsanevi Headless Horseman'ın musallat olduğu iddia edilen Sleepy Hollow kasabasına taşınan batıl inançlı Ichabod Crane'in etrafında dönen gotik bir kısa öyküdür. Ichabod Crane'in ürkütücü hikayesi, yıllardır tekrar tekrar anlatılan ikonik bir hikaye olarak kalmaya devam ediyor. Aynı hikayeden uyarlanan en bilinen yapım ise Tim Burton'ın yönettiği, Johnny Depp ve Christopher Walken başrollü Sleepy Hollow (1999) filmi.

Sleepy Hollow'un henüz vizyon tarihi açıklanmadı ve filmde hangi isimlerin rol alacağı bilinmiyor. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu