sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Haziran 2022

Paramount'un Rahatsız Edici Gülümsemelerle Dolu Korku Filmi "Smile"dan Fragman!

Paramount Player'ın yakında çıkacak olan filmi Smile'ın esrarengiz fragmanı, rahatsız edici ve ürkütücü gülümsemelerle dolu.

Fragman "Seni gülümseten nedir?" sorusuyla başlıyor. Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) bir hastayı içeren travmatik bir olaya tanık olduktan sonra açıklanamayan tehditkar olaylar yaşamaya başlar. Rose'un hayatta kalabilmesi ve korkunç yeni gerçekliğinden kaçabilmesi için rahatsız edici geçmişiyle yüzleşmesi gerekirken, hayatını büyük bir korku kaplar.

Smile, Parker Finn'in Laura Hasn't Slept adlı 2020 kısa filminin bir uyarlaması olacak. Finn tarafından yazılan ve yönetilen uzun metrajlı film, doğaüstü olduğuna inandığı şeylerden rahatsız olan bir psikiyatristi konu alıyor. Caitlin Stasey kısa filmde baş karakteri oynamıştı. Stasey hala filmin kadrosunda yer alsa da Sosie Bacon başrolü devraldı. Yeni fragman da rahatsız edici gülümsemelerin ve korkunç cinayetlerin kaynağını bulmaya çalışan Bacon'u takip ediyor. Yaklaşan filmde ayrıca Kyle Gallner, Jessie T. Usher, Robin Weigert, Kal Penn ve Rob Morgan da yer alıyor.

Smile, 30 Eylül'de sinemalarda!

Fragman


Kübra Karasu