sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Mayıs 2022

"Parazit" Yönetmeninin Robert Pattinson Başrollü Yeni Filminin Kadrosuna 3 Yıldız Daha Eklendi!

Oscar ödüllü Parazit yönetmeni Bong Joon Ho'nun yeni filminin kadrosuna Toni Collette, Naomi Ackie ve Mark Ruffalo eklendi.

William Ashton'ın Mickey7 adlı romanından uyarlanan filmde Robert Pattinson'ın başrol oynayacağı daha önce açıklanmıştı. Bong Joon Ho'nun Warner Bros. için yazıp yönettiği filmin adı henüz açıklanmadı. Toni Collette, Naomi Ackie ve Mark Ruffalo'nun da eklenmesiyle filmin kadrosu şekillenmeye başladı.

Bu yılın başlarında piyasaya sürülen roman, bir keşif gezisinde hali hazırda altı kez ölen gözden çıkarılmış bir çalışanın hikayesini anlatıyor. Mickey7 çok geçmeden anlamaması gereken şeyleri fark etmeye başlar ve öldüğü varsayıldığında, Mickey8 parçaları toplamaya çalışır.



Bong ayrıca kendi yapım şirketi Offscreen aracılığıyla Mickey7'nin film uyarlamasının yapımcılığını da üstleniyor. Dooho Choi, Dede Gardner ve Jeremy Kleiner de yapımcı olarak görev yapacak diğer isimler.

İddialara göre yazar Ashton, kitabını çıkarmadan geçtiğimiz yıl Bong'a sundu. Bu haberin ardından Bong'un romanı kitaba uyarlayacağına dair söylentiler dolaşmaya başladı. Pattinson'ın başrol seçilmesi haberiyle iddialar gerçekleşmiş oldu. Mickey7'nin bu Ağustos ayında Londra'da çekimleri başlayacak.

Kübra Karasu