sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Kasım 2022

Paul Rudd & Jonathan Majors'ın Yer Aldığı Yeni "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" Görüntüsü Yayınlandı

Empire dergisi, yeni sayısında Ant-Man and the Wasp: Quantumania filminden Scott Lang (Paul Rudd) ve Kang the Conqueror (Jonathan Majors) arasındaki karşılaşmayı gösteren yeni bir görüntü yayınladı.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania filminde, Scott, kızı Cassie (Kathryn Newton), ortağı Hope van Dyne (Evangeline Lilly) ve ebeveynleri Hank Pym & Janet van Dyne (Michael Douglas ve Michelle Pfeiffer) kendilerini Quantum Realm'e (Kuantum Alemi) getirilmiş bulacaklar ve içindeki tuhaf dünyalarla yaratıkları keşfedecekler.

Kang the Conqueror, 5. ve 6. Aşamalar boyunca Marvel Sinematik Evreninde önemli bir rol oynayacak ve sonraki Avengers filminde kötülerle savaşmak için MCU'nun süper kahramanları arasında bir ekip oluşturacak. Filmin yönetmeni Peyton Reed karakterle ilgili, "Kang'ın MCU üzerinde derin bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu filmi yazan Jeff Loveness, The Kang Dynasty'nı da yazıyor, bu yüzden Kang The Conqueror'ın bu görünümünün yarattığı etki hakkında çok fazla tartışma oldu. Büyük şeyler bekleniyor. Filmimizde Kang The Conqueror çok farklı bir karakter. Zamana hakim biri, savaşçı ve stratejist." açıklamasını yaptı.

Daha önce Ant-Man, Yellowjacket (Corey Stoll) ve Sonny Burch (Walton Goggins) gibi MCU'daki daha az heybetli kötü adamlardan bazılarıyla yüzleşmek zorunda kalmıştı. 

Ant-Man and the Wasp: Quantumania 17 Şubat 2023'te sinemalarda vizyona girecek.

Yeni Kare



Kübra Karasu