sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 18 Kasım 2022

Pedro Pascal Başrollü Komedi Filmi "The Uninvited" Hakkında Yeni Gelişme!

Başrolde Pedro Pascal, Walton Goggins, Elizabeth Reaser ve Lois Smith gibi isimlerin yer aldığı The Uninvited çekimlere başladı.

Çekimleri devam eden film, ünlü belgesel yapımcısı Nadia Conners'ın ilk anlatı projesi olacak. Şu anda, rollerle ve konu ile ilgili bilgiler gizli tutuluyor. Ancak filmin, davetsiz bir misafir tarafından yarıda kesilen bir partiye odaklanacağı söyleniyor. Sonrası ise hatalar, derin hesaplaşmalar ve hayatın yeniden düzenlenmesi ile ilgili bir komedi olacak.



Film, Nadia Conners tarafından hem yönetiliyor hem de yazılıyor. Yönetmen en çok The 11th Hour ve This Is All Us'ı içeren belgesel çalışmalarıyla tanınıyor. Conners filmi yapmakla ilgili olarak şunları söyledi: “İlk yönetmenlik deneyimimde güçlü kimyaya ve dinamik yapımcılara sahip böylesine inanılmaz yetenekli bir oyuncu kadrosuna sahip olmak gerçekten bir rüyanın gerçekleşmesi.”

Pascal, Game of Thrones ve The Mandalorian gibi dizilerin yanı sıra Wonder Woman 1984 ve The Unbearable Weight of Massive Talent gibi filmlerdeki rolleriyle hafızalara kazındı. 

The Uninvited, Rosie Fellner, Carlos Cuscó ve Ari Taboada tarafından üretiliyor. Projedeki yönetici yapımcılar arasında Cassian Elwes ve Naomi Despres yer alıyor. 

Kübra Karasu