sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Kasım 2022

Pedro Pascal, Ben Mendelsohn ve Daha Fazlası "Freaky Tales"in Kadrosunda!

eOne ve Macro'nun yaklaşmakta olan draması Freaky Tales, orijinal hikayesini hayata geçirmek için yıldız oyuncuları bir araya getirdi.

Deadline'ın haberine göre Freaky Tales'in başrollerinde Pedro Pascal, Ben Mendelsohn, Jay Ellis ve Jack Champion paylaşacak. Oyuncu kadrosu Angus Cloud, Dominique Thorne, Keir Gilchrist ve Michelle Farrah Huang tarafından tamamlanıyor.

Freaky Tales, ilk kadın süper kahraman liderliğindeki filmi olan ve gişe rekorları kıran Marvel Sinematik Evreni'nin Captain Marvel'ini yazıp yönetmesiyle tanınan ünlü film yönetmeni ikilisi Ryan Fleck ve Anna Boden'ın imzasını taşıyor.



Hikaye, Fleck'in Oakland, California'da büyüyen çocukluk deneyimine dayanacak ve gerçek hayattaki yerleri ve önemli tarihi olayları keşfedecek. Bununla birlikte, dramatik etki için bazı kurgusal unsurlar da yaratılacak. 1980'lerin Oakland'ında geçen Freaky Tales, birbirine bağlı hikayeleri olan dört farklı karakter etrafında dönecek. Bu noktada, karakterler ve olay örgüsü ayrıntıları hala gizli tutuluyor, ancak Pascal, Mendelsohn, Ellis ve Champion'un bu dört ana karakteri oynayacağı açık.

Freaky Tales, Mendelsohn'u MCU'da Talos olarak görevlendiren Captain Marvel'ın ardından Fleck ve Boden ile yeniden bir araya getirecek. Kısa süre önce, her ikisi de şu anda post prodüksiyon aşamasında olan Misanthrope ve The Marsh King's Daughter adlı uzun metrajlı filmlerin çekimlerini tamamladı. 

Freaky Tales, yukarıda bahsedilen kadroya ek olarak bazı Oakland yerlilerine de filmde yer verecek. Film, eOne'dan Jillian Share, Jen Gorton ve Chanel Vidal tarafından yürütülecek. Yapımcılar arasında MACRO Film Stüdyolarından Jelani Johnson ve Poppy Hanks yer alıyor. Diğer yönetici yapımcılar arasında ünlü Oakland hip-hop efsanesi Too $hort ve menajeri David Weintraub yer alıyor.

Kübra Karasu