sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 24 Ekim 2021

Peter Farrelly’in Russell Crowe ve Zac Efron’lu Yeni Filmi ‘’ The Greatest Beer Run Ever’’in Çekimleri Başladı!

Green Book ile En İyi Film Oscarı’nı kazanan Peter Farrelly yeni filmi ‘’The Greatest Beer Run Ever’’in çekimlerine başladı.

Gladiator, Unhinged ve A Beautiful Mind gibi önemli filmlerde yer alan Russell Crowe ile yer aldığı High School Musical ve Neighbors gibi yapımlarla tanınan Zac Efron, filmin çekimleri için Tayland’a seyahat ettiği öğrenildi.

 Filmin oyuncu kadrosunda ikilinin yanı sıra Jake Picking, Will Ropp, Archie Renaux ve Kyle Alle gibi isimler bulunuyor.



Film, Joanna Molloy ve John “Chickie” Donohue’nün yazdığı The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War isimli kitaptan uyarlanıyor. Filmin senaryosunu ise Farrelly, Green Book senaristlerinden Brian Curie ve Hall Pass filminin senaristi Pete Jones ile kaleme aldı.



Filmin konusu ise şöyle:

1967 yılında Vietnam’daki Amerikan askerlerine destek mesajları ve bira götürmek üzere New York’tan yola çıkan John “Chick” Donohue’nün öyküsünü anlatıyor. Amerika’da 60’ların savaş karşıtı protestoları arasında Vietnam’daki Amerikan askerlerine destek vermek isteyen Chick, Amerikan birası ile doldurduğu sırt çantası ile bir yük gemisine atlar ve Vietnam’a doğru yola çıkar. Tet Saldırısı’nda Kuzey Vietnam güçleri tarafından yakalanan Chick aylarca Saigon’da mahsur kalır.

Çekimleri yeni başlayan filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.