sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Kasım 2021

Pierce Brosnan, Phillip Noyce'un Tetikçi Geriliminde "Fast Charlie"yi Canlandıracak!

Deadline'a göre, Phillip Noyce'un yeni tetikçi gerilim filmi Fast Charlie'nin başrolünü Pierce Brosnan oynayacak.

Pierce Brosnan, ekibinin büyük bir kısmı başarısız bir vuruşla öldürüldükten sonra intikam arayan Charlie Swift olarak karşımıza çıkacak.

Filmde, Charlie Swift (Pierce Brosnan), uzun zamandır arkadaşı ve mafya babası Stan'in altında tetikçi olarak çalışan, verimli ve çok yetenekli bir tamirci olarak ün kazanan 20 yıllık bir mafya gazisi. Rakip bir mafya çeteyi ortadan kaldırmaya çalıştığında dünyası değişir, ancak Swift'i bitiremezler. Arkadaşı ve ekibi gitmişken, hayatını darmadağınık eden darbeden sorumlu herkesin işini bitirmeye karar verir. Film, Edgar Ödülü'ne aday gösterilen Victor Gischler Edgar romanı Gun Monkeys'den ilham alıyor.



Pierce Brosnan, 2021'de oldukça meşguldü. Bu yılın başlarında Camila Cabello liderliğindeki Cinderella'da ve soygun filmi The Misfits'te izleyici karşısına geçti. DC'nin Black Adam filmine de katılan Brosnan, 2022'de bir süper kahraman kostümü giymek için ilk fırsatını elde edecek. Ayrıca, 2022'nin sonlarında izleyiciyle buluşması beklenen Netflix'in yeni aksiyon-komedisi The Out-Laws'da da yer alacak.

Richard Wenk (The Magnificent Seven, The Equalizer) Noyce'un yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryoyu yazdı. Boomtown Media Partners & Screen Media Ventures'a göre Fast Charlie, Ocak ayında çekimlere başlayacak.

Kübra Karasu