sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 18 Kasım 2022

Pixar İmzalı Animasyon Filmi "Elemental"dan Yeni Afiş ve Fragman Yayınlandı!

Disney ve Pixar, dört temel öğeye ilginç bir bakış getiren orijinal animasyon filmi Elemental için yeni bir afiş ve fragman yayınladı.

Elemental, ateş, su, toprak ve hava sakinlerinin göreceli bir uyum içinde bir arada yaşadığı kurgusal ve fantastik Element City'de geçen yeni bir film. Film, Element City'nin bir su sakini olan eğlenceli ve uysal karakteri Wade ile bir dostluk geliştiren sert ve ateşli genç bir kadın olan Ember'ın hikayesini anlatacak. Wade, Ember'ın birlikte yaşadıkları dünya hakkındaki sabit inançlarına meydan okuyacak.

Yeni film, Disney ve Pixar'ın soyut varlıkları ve kavramları antropomorfize etme modelindeki bir başka çalışma. 2020 filmi Soul'dan 2015 filmi Inside Out'a kadar stüdyo, izleyicinin hayatlarını sorgulamalarını sağlamayı seviyor. Ancak daha önce filmler, duygulardan ruhumuza kadar insanlığın soyut unsurlarını ele almıştı. Ama bu sefer Disney ve Pixar, insanlığı doğanın temel unsurlarıyla buluşturacak. Bu bir Disney ve Pixar ortak çalışması olduğu için bir parça ateş ve su bile birçok kişiyi ağlatabilir.

Yeni afiş, iki ana karakteri siyah bir arka planın önünde gösteriyor. Ateş kahramanımız Ember bir tarafta duruyor ve çerçevenin sağ üst köşesinden damlayan Wade'e bakıyor. Teaser ise Ember'ın Element City'de tren yolculuğu yaptığını gösteriyor. Ember, kapüşonlusunu giymiş ve kulaklıkları takmış, arkadaşlarından ayrı duruyor, kendini farklı gösteriyor gibi görünüyor. Ancak yanlışlıkla kulaklıklarını düşürdüğünde, Wade onları almaya yardım eder ve bu da bir buluşmayla sonuçlanır. 

Elemental, Peter Sohn tarafından yönetildi. Leah Lewis, Ember'i ve Mamoudou Athie ise Wade'i seslendiriyor. Elemental 16 Haziran 2023'te vizyona girecek.

Afiş



Fragman

Kübra Karasu