sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 02 Ocak 2022

Polisiye- Komedi Türündeki‘’Soygun Oyunu: Büyük Vurgun’’ Filmi İzleyiciyle Buluşmaya Hazırlanıyor!

Soygun Oyunu: Büyük Vurgun filmi 18 Şubat 2022’de vizyona girecek.

Ali Doğançay’ın yazıp yönettiği, Yapımcılığını AD yapımın üstlendiği, Soygun Oyunu: Büyük Vurgun filminin vizyon tarihi belli oldu.  Polisiye- komedi türündeki film 18 Şubat 2022'de sinema salonlarında izleyici ile buluşacak.

Filmin başrollerini Burak Sevinç ve Sercan Badur paylaşırken ikiliye; Selim Bayraktar, Bülent Alkış, Gürkan Deniz Akhanlı, Yağmur Ün, Seren Deniz Yalçın gibi isimler eşlik ediyor.



Polisiye-komedi türündeki filmin konusu ise şöyle:

 Muhteşem bir okul hayatının ardından kendi ayakları üzerinde durmak isteyen iki dostun başından geçen bu hikâye inanılmaz bir soygun planıdır. Ali ve Okan`ın berbat geçen iş hayatlarının sonunda geldikleri açmaz, bir gün en yakın arkadaşları Orhan’ın eve elinde emniyet teşkilatının açmış olduğu sınav haberi getirmesiyle son bulur. Ancak köprüden önceki bu son çıkış da kaçmıştır. İki kafadar dâhinin sınavı geçememesi gariptir ama bu durumlara alışmış olan ikili hayatlarına kaldıkları yerden devam eder. Ancak tek bir farkla...Orhan’ın bir gece yarısı önlerine koyduğu teklifle şaşkına dönerler. Bulundukları hayattan ve parasızlıktan o kadar bıkmışlardır ki bir anlık şeytanın dürtmesiyle büyük bir maceranın içine girerler. Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

Soygun Oyunu: Büyük Vurgun, 18 Şubat'ta sinemalarda!