sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Haziran 2022

Rachel Zegler, "Hunger Games"in Öncesini Anlatacak Filmin Başrolünde!

Geçen ay The Hunger Games serisinin bir prequel filminin (öncesini konu alan) çekileceği duyurulmuştu. Şimdi ise filmdeki kadın başrolün, West Side Story yıldızı Rachel Zegler olacağı açıklandı.

The Hunger Games serisinin öncesinde geçecek The Ballad of Songbirds and Snakes, Suzanne Collins'in aynı adlı romanından uyarlandı. Film izleyicileri, orijinal kitap ve filmlerdeki olaylardan yaklaşık altmış dört yıl önceki Panem'e götürecek.

The Ballad of Songbirds and Snakes, Donald Sutherland tarafından orijinal film serisinde canlandırılan geleceğin Panem Başkanı Coriolanus Snow'u konu alacak. Zegler, Snow'un oyun boyunca akıl hocalığı yapmak üzere atanan Lucy Gray Baird rolünü canlandıracak.



Karakter, şarkı söyleyerek sesiyle Panem'in dikkatini ve hayranlığını kazanan karizmatik bir genç kız olarak tanımlanıyor. Filmde Zegler, kısa süre önce genç Coriolanus Snow'u oynayacağı açıklanan Billy the Kid yıldızı Tom Blyth ile birlikte rol alacak.

Film, Michael Lesslie tarafından uyarlandı. Serinin son üç filmini yönetmen Francis Lawrence, yeni filmin de yönetmen koltuğunda oturacak. The Ballad of Songbirds and Snakes'in 17 Kasım 2023'te sinemalarda vizyona girmesi bekleniyor.

Kübra Karasu