sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 09 Ekim 2021

‘’Resident Evil: Welcome to Raccoon City’’ Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Resident Evil uyarlaması olan filmden ilk fragman yayınlandı.

Çok sevilen korku oyunu serisi Resident Evil yeniden sinemaya uyarlanması hayranları sevindirmişti. Önümüzdeki ay vizyona girmesi planlanan filme ait ilk fotoğraflar geçtiğimiz ay paylaşılmıştı. Filmin merakla beklenen fragmanı yayınlandı.



Filmin bugün yayınlanan fragmanı incelendiğinde; ilk iki oyunun hikayesinden uyarlandığı anlaşılıyor. Filmin konusu, oyunlarda olduğu gibi 1998 yılında geçiyor. Her şeyin başlangıç tarihi olan 30 Eylül 1998'de Claire, Umbrella Corp'u yok etmek için harekete geçiyor.



Johannes Roberts'ın yazıp yönettiği Resident Evil: Welcome to Raccoon City'nin oyuncu kadrosunda; Hannah John-Kamen, oyunların meşhur başkarakteri Jill Valentine'a hayat verecek. Kaya Scodelario, Claire Redfield'ı; Robbie Amell ise Chris Redfield'ı canlandıracak. Tom Hopper, Albert Weskel ile; Neal McDonough, William Birkin ile ve Avan Jogia ise Leon karakteri ile Resident Evil'daki yerini alacak. Donal Logue'u ise Brian Irons olarak izleyici karşısına çıkacak.  Lily Gao ise Ada karakterine hayat verecek.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City, yurt dışında 24 Kasım'da, ülkemizde ise 3 Aralık'ta sinemalarda olacak.

Fragmanı izlemek için: