sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Kasım 2021

Ridley Scott, "Gladiator 2"nin Senaryosunun Tamamlandığını Duyurdu!

Ünlü Gladyatör filminin devamının çıkacağı Kasım 2018'de Paramount tarafından onaylanmıştı ve yönetmen Ridley Scott da şimdi filmin senaryosunun tamamlandığını açıkladı.

Ridley Scott, The Last Duel ve House of Gucci ile bu yıl da iki büyük filme imzasını attı. Spencer Treat Clark'ın canlandırdığı Lucius'u konu alması beklenen Gladyatör'ün devam filmini Peter Craig (The Town, The Batman) kaleme aldı. Scott, Deadline ile konuşurken Gladiator devam filmi ve senaryosu hakkında şunları söyledi: "Ah o zaten yazıldı. İyi bir ayak izimiz, gidilecek iyi, mantıklı bir yerimiz var. Başka bir Gladyatör tipi film yapamazsınız. Takip etmelisiniz… İlkinden yeterince bileşen var. biri topu alıp devam edecek."

Devam filmi Kitbag'den sonra prodüksiyona girecek. Kitbag, Joaquin Phoenix'in Fransız lider rolünü üstlendiği Napoleon Bonaparte'ın hikayesine odaklanacak. 



Devam filminin Lucilla'nın (Connie Nielsen) oğlu Lucius'u takip edeceği düşünüldüğünde, 25-30 yıllık bir zaman atlaması gerçekleşecek. Maximus'u canlandıran Russell Crowe'un ilk filmin sonunda ölmesine rağmen yine de filmde yer alması bekleniyor. Avustralyalı aktör Chris Hemsworth, Nisan ayında Crowe'un devam filmiyle ilgilendiğini ifade etse de, başka oyuncu seçimi veya herhangi bir ayrıntı bilinmiyor. İkili, Crowe'un Zeus olarak rol aldığı Thor: Love and Thunder'da birlikte çalıştı.

Gladiator devam filmi için şu anda bir çıkış tarihi yok. Fakat Scott'ın bir sonraki filmi House of Gucci, 26 Kasım'da sinemalarda olacak.

Kübra Karasu