sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Ocak 2023

Ridley Scott'ın "Gladiator" Devam Filminin Başrolü için Paul Mescal Görüşüyor!

İzleyiciler, 20 yılı aşkın bir süredir Russell Crowe liderliğindeki 2000 yapımı gişe rekorları kıran Gladyatör'ün devam filmini görmek istiyor ve filmin yönetmeni Ridley Scott bu film için artık resmi olarak çalışmalara başladı. Normal People'dan Paul Mescal'ın projenin başrolünde yer almak için görüşmelerde bulunduğu açıklandı.

Haberde belirtilen diğer ayrıntılar arasında, Scott'ın bir kez daha yönetmen olarak görev yapacağı ve aynı zamanda Michael Pruss, Scott Free Başkanı ve Red Wagon Entertainment'tan Doug Wick ve Lucy Fisher ile birlikte filmin yapımcılığını üstleneceği yer alıyor. Orijinal filmin kostüm tasarımcısı ve yapım tasarımcısı Janty Yates ve Arthur Max de devam filmi için geri dönecek. David Scarpa tarafından yazılmış bir senaryo üzerinde çalışacaklar.



Filmin ilk taslağının geçen yılın kasım ayında teslim edilmesinin ardından Mescal ve Scott'ın rol için ciddi görüşmeler yapmaya başladığı bildirildi. Rol için düşünülen diğer aktörler arasında Richard Madden, Timothée Chalamet, Miles Teller ve Austin Butler yer alıyor.

Mescal'ın canlandırmaya hazır olduğu karakter hakkında bazı bilgiler de açıklandı. Mescal filmde, Lucilla'nın (Connie Nielsen) oğlu ve Joaquin Phoenix'in Commodus'unun yeğeni Lucius'i canlandıracak. Devam filmi, ilk filmin bitiminden yıllar sonrasını konu alacak ve Lucius'un yetişkin bir adam olarak hikayesini anlatacak. 

Kübra Karasu