sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 31 Ekim 2022

Rihanna İmzalı "Black Panther: Wakanda Forever" Film Müziği "Lift Me Up"ın Klibi Yayınlandı!

Rihanna'nın Black Panther: Wakanda Forever'da yer alacak olan yeni şarkısı Lift Me Up'ın klibi izleyiciyle buluştu.

Şarkı, Rihanna, Tems, Oscar ödüllü besteci Ludwig Göransson ve yönetmen Ryan Coogler tarafından ortaklaşa yazıldı. Kolon kanseri nedeniyle 2020'de aramızdan ayrılan Chadwick Boseman'ın canlandırdığı filmin ana karakteri için Marvel başka bir isim seçmek yerine karakteri de filmde yıkıcı bir savaşın ardından ölmüş olarak gösterecek. Şarkı da karaktere itafen yazıldı.

Tüyleri diken diken eden parçanın klibinde de Wakanda halkını, kralın yasını tuttuğu yeni sahnelerle görüyoruz. Klip, Rihanna'nın beyaz bir elbise içinde, bir şenlik ateşinin yanında durmasıyla açılıyor. Video, Wakanda halkının muhtemelen T'Challa'nın cenaze töreni sırasında beyaz bir denizde olduğu bir sahneylee kesiliyor. Klipte ayrıca, yüzünde yaşlarla Kraliçe Ramonda (Angela Bassett) ve Okoye'nin (Danai Gurira) T'Challa'nın öldüğünü öğrendikleri anı yakalayan tüyleri diken diken eden bir sahne de yer alıyor. Daha sonraki bir sahnede, Ramonda'nın ayağa kalkıp ileriye bakarken cesaret topladığı bir anı gösteriyor. 

Lift Me Up aynı zamanda Rihanna'nın altı yıl aradan sonra dinleyiciyle buluşan ilk şarkısı. Black Panther: Wakanda Forever 11 Kasım'da vizyona giriyor. 

Lift Me Up Klip

Kübra Karasu