sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 13 Kasım 2021

‘’Road House’’ Filmi Yeniden Beyaz Perdeye Aktarılacak. Jake Gyllenhaal Başrol Olabilir!

1989 yapımı “Road House” filmi ülkemizde ‘’Bar Fedaisi’’ olarak sinemaseverle buluşmuştu. Filmin yeniden çekilmesi gündemde.

Rowdy Herrington’un yönettiği orijinal filmde Patrick Swayze, Kelly Lynch ve Sam Elliot rol almıştı. Filmin konusu ise şöyleydi:

Gece kulübü fedaisi Dalton (Patrick Swayze), savunma sanatlarını çok iyi bilen profesyoneller arasında efsane haline gelmiştir. Missouri eyaletinde faaliyet gösteren Double Deuce adlı bir bardan teklif alır. Görevi, bar müşterilerinin huzurunu kaçıran, tehdit oluşturan bazı sokak serserilerini “temizlemek”tir.



Yeni filmin orijinaline sadık kalıp kalmayacağı belli değil. MGM, bu çerçevede proje için oyuncu Jake Gyllenhaal ve yönetmen Doug Liman ile görüşmeye devam ediyor.



Yapımcıların, daha önce Anthony Bagarozzi ve Charles Mondry tarafından kaleme alınan senaryo taslağının yeniden yazılması için senaristlerle bir araya geldiği ve projeyi öncelikli olarak değerlendirdikleri belirtildi.

Gyllenhaal’ın yeni projeleri arasında Guy Ritchie’nin “The Interpreter” ve Michael Bay’ın “Ambulance” filmleri bulunurken, Liman ise “Everest” isimli filminin çekimlerine başlamak üzere.