sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Kasım 2021

Rob Delaney, Matthew Vaughn'un Yıldızlarla Dolu Filmi "Argylle"e Katılıyor!

Matthew Vaughn, Hollywood'un en büyük yıldızlarını yepyeni casus gerilim filmi Argylle'de toplamaya devam ediyor. İlk olarak Temmuz ayında duyurulan film, Vaughn tarafından Marv Stüdyoları altında yönetilecek ve üretilecek. Hollywood Reporter şimdi, Rob Delaney'nin filmin zaten dolup taşan kadrosuna katılacak bir sonraki yıldız olacağını duyurdu.

Catastrophe, Deadpool 2 ve Sweet Home Alabama gibi TV ve film hitlerinde rol alan Delaney, Disney+'ın 1990 klasiği olan Evde Tek Başına'nın yeniden canlandırılması olacak olan yaklaşan tatil filmi Home Sweet Home Alone'da rol aldı. Delaney ayrıca Mission: Impossible 7'de de izleyiciyle buluşacak. Delaney'nin Argylle'deki karakteri henüz açıklanmadı, ancak biraz daha küçük bir rol olduğu bildirildi.



Delaney; Henry Cavill (Man of Steel), Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Bryce Dallas Howard (Jurassic World), Bryan Cranston (Breaking Bad), Catherine O' olacak. Hara (Schitt's Creek), John Cena (The Suicide Squad), Samuel L. Jackson (Pulp Fiction), Ariana Debose (yaklaşan West Side Story) ve popstar Dua Lipa'dan oluşan bir oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Film, macera üstüne maceraya atılmak üzere dünyanın dört bir yanında yola çıkan "dünyanın en büyük casusu" olarak bilinen bir karakter etrafında dönecek. Vaughn, Ellie Conway'in yazdığı aynı adlı casus romanından uyarlanan filmleri en azından üç filmlik bir seri yapmak için yola çıktı. Hikaye Wonder Woman ve Ice Age: Continental Drift'ten Jason Fuchs tarafından uyarlanacak.

Argylle için herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Kübra Karasu