sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Eylül 2021

Robert De Niro'lu "About My Father"ın Kadrosuna Eski "Sex and the City" Yıldızı Katıldı!

Altın Küre ödüllü "Sex and the City" yıldızı Kim Cattrall, stand-up komedyeni Sebastian Maniscalco'nun hayatından ilham alan komedi filmi About My Father'da rol alacak.

Filmde Sebastian Maniscalco, eski kafalı İtalyan göçmen babası Salvo'ya (Robert De Niro) tamamen Amerikalı kız arkadaşına evlenme teklif edeceğini söyler. Salvo (Robert De Niro), ailesiyle bir hafta sonu geçirmekte ısrar eder. Kültürler çatışsa da ve iki ailenin ortak hiçbir yanı yok gibi görünse de, hafta sonu bittiğinde tamamen "aile" olacaklardır.


Kim Cattrall

Leslie Bibb, Sebastian Maniscalco'nun karakterinin nişanlısı Ellie'yi oynayacak. Kadroya yeni katılan Kim Cattrall ise Ellie'nin güçlü annesi ve bir ABD Senatörü olan Tigger'ı oynayacak. Senaryosunu Maniscalco'nun Austen Earl ile birlikte yazdığı Laura Terruso'nun yönettiği filmde çekimler başladı.

About My Father, Judi Marmel ile birlikte Depth of Field'dan Chris Weitz, Paul Weitz ve Andrew Miano tarafından üretiliyor. Depth of Field'dan Dan Balgoyen yürütücü yapımcılık yapıyor. James Myers ve Chelsea Kujawa, stüdyonun prodüksiyonunu denetliyor. 

Kübra Karasu