sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Nisan 2022

Robert Downey Jr.'dan Emily Blunt'a Birçok Yıldızın Yer Aldığı "Oppenheimer"ın Kadrosuna Yeni İsim!

Muhtemelen önümüzdeki yılın en çok konuşulacak filmi, Christopher Nolan'ın savaş zamanı filmi Oppenheimer. Çünkü Nolan yeni filmi için neredeyse tüm Hollywood'u topladı ve kadroya yeni eklemeler yapmaya devam ediyor.

Deadline'ın haberine göre usta oyuncu Gary Oldman da yaklaşan biyografi filminde karşımıza çıkacak. Oldman, İngiltere radyosu TalkSport'ta bu bilgiyi kendisi de doğruladı. Filmde bir buçuk sayfalık sahnesi olduğunu söyleyen oyuncu, o sahneyi Mayıs ayında çekeceğini de açıkladı.

Büyük bir heyecan yaratan Oppenheimer'ın kadrosunda Oldman dışında, Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr, Florence Pugh, Rami Malek, Jack Quaid, Michael Angarano, Alden Ehrenreich, Kenneth Branagh, Matthew Modine ve Josh Peck gibi birçok yıldız oyuncu yer alıyor.


Gary Oldman

Oppenheimer, Kai Bird ve Martin J. Sherwin'in Pulitzer Ödüllü American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer adlı kitabına dayanıyor. Film, Murphy'nin canlandıracağı gerçek hayattaki teorik fizikçi J. Robert Oppenheimer'ı ve onun atom bombasının yaratılmasına yol açan çalışmasını konu alacak. Filmin senaryosunu Universal ve Nolan uyarladı. Nolan aynı zamanda uzun süredir ortağı olduğu Emma Thomas ile birlikte projenin yapımcılığını da üstleniyor.

Oppenheimer, 21 Temmuz 2023'te sinemalarda gösterime girecek.

Kübra Karasu