sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 30 Ekim 2021

Robert Eggers İmzalı ‘’The Northman’’ Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi!

The Northman filminin vizyon tarihinde değişikliğe gidildi.

The Witch ve The Lighthouse filmleriyle korku türünde önemli bir konuma ulaşan Robert Eggers'ın merakla beklenen yeni filmi The Northman'ın vizyon tarihinde ertelemeye gitme kararı verildi. Film, 8 Nisan tarihinden 22 Nisan tarihine alındı.



Yıldız oyuncuları ağırlayan filmin kadrosu şöyle; The Queen's Gambit ve Last Night In Soho ile daha geniş kitlelere ulaşan Anya Taylor Joy, sinemanın eskimeyen yüzü Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Willem Dafoe, Ethan Hawke, Björk , Claes Bang, Kate Dickie, Ethan Hawke, Ralph Ineson, Murray McArthur ve Ian Gerard Whyte.



Merakla beklenen, 10. yüzyılda Vikingler'in yaşadığı dönemleri konu edinecek. Viking destanı olarak tanımlanan The Northman hakkında geçtiğimiz yıllardan bugüne çok az bilgi paylaşıldı. Yönetmen Roberg Eggers, The Northman hakkında şöyle konuşmuştu: "Filmde çok fazla lokasyon var. Bu nedenle rehberlerle birlikte mekan bulmak ve bu mekanları değerlendirip oralara set yapmak zorunda kaldık. Bir dünya kuruyoruz, köyler yaratıyoruz, binlerce kostüm ve materyal yapıyoruz. Yapmaları gereken şeyler için atları eğitiyoruz. Sahnelerin tasarımını yapıyoruz."

The Northman, 22 Nisan 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.