sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Ocak 2022

Rogue One Yönetmeni Gareth Edwards ve Görüntü Yönetmeni Greig Fraser "True Love" için Yeniden Bir Araya Geldi!

Rogue One: A Star Wars Story'nin görkemini beyaz perdeye taşıyan yönetmen Gareth Edwards ve görüntü yönetmeni Greig Fraser, bilim kurgu filmi True Love için yeniden bir araya geliyor.

Fraser'ın Instagram'da paylaştığı bir gönderide, True Love çekimlerinin ilk gününden bir kare yayınladı. Bu kareyle Edwards ile yeniden bir araya geldiklerini de duyurmuş oldu. Fraser ve Edwards ilk olarak, 2016'daki ilk gösterimi sırasında gişede bir milyar doları aşan bir Star Wars antolojisi filmi olan Rogue One'da birlikte çalıştılar. Edwards ve Fraser, Star Wars mitolojisinde yeni bir çığır açtıkları için övüldüler ve pek çoğu Rogue One'ı "hayran hizmeti" filmi olarak adlandırdı çünkü doğru yapılmış bir Star Wars hikayesiydi.
 


Beş yıl sonra ikili, John David Washington başrollü, New Regency ve 20th Century Fox'un imzasını taşıyan bilim kurgu filmi True Love ile sihri yeniden alevlendirmek istiyor. Fraser, son çalışması Dune ile şu anda muhteşem sinematografisi için ödül yarışında. True Love'dan sonra işine geri dönecek ve yakında çıkacak olan Dune: Part 2'nin görüntü yönetmenliğini de yapacak.

True Love için Edwards'ın projeyi yönetmek için imza attığı Şubat 2020'de duyuruldu. Edwards ayrıca senaryoyu yazdı ve Kiri Hart ile birlikte ortak yapımcı olarak görev yapacak. Washington ile birlikte Gemma Chan, Danny McBride, Benedict Wong ve Allison Janney de filmde rol alacak.

True Love'ın henüz resmi bir çıkış tarihi yok.

Kübra Karasu