sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Ekim 2021

Roland Emmerich'in Bilim Kurgu Destanı "Moonfall"dan Yeni Görüntüler Geldi!

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Dune'un ardından bir sonraki bilimkurgu destanını bekleyenler için güzel haberler gelmeye başladı. Çünkü Roland Emmerich'in yaklaşan bilimkurgu filmi Moonfall için yeni görüntüler heyecan verici bir macera vaat ediyor.

Lionsgate, Moonfall filminden ilk bakış görüntüleri yayınladı. Yayınlanan ilk fotoğraflar hemen dikkat çekiyor ve yakında çıkacak olan filmin büyük kapsamını gözler önüne seriyor. Bu epik görüntüler, ayrıca Halle Berry'nin Jo Fowler'ına, Patrick Wilson'ın Brian Harper'ına ve John Bradley'in K.C Houseman'ına ilk bakışı ortaya koyuyor.



İzleyiciler ilk kez uzayın ve Dünya'nın çarpışmasının ardından gelen yıkımın görkemli görüntülerini görüyorlar. Fotoğraflar, bu aşılmaz engelle karşı karşıya olan oyuncu kadrosunun yakın çekimleriyle tezat teşkil ederken, uzayın sonsuz ölçeğine karşı korkunç bir yıkımın büyük tablosunu gösteriyor. Filmde ayrıca yayınlanan fotoğraflarda görünmeyen Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak ve Donald Sutherland gibi daha ağır oyuncular da rol alıyor.



Film, Independence Day, The Day After Tomorrow ve 2012 gibi projelerle modern afet filminin ustası sayılabilecek Emmerich tarafından yazılıyor, yönetiliyor ve yapımcılığını üstleniyor. Emmerich's'in sık sık işbirlikçisi olan Harald Kloser, bu filmin yapımcılığını ve bestesini yapmanın yanı sıra filmi de birlikte yazdı. Moonfall, Emmerich'in filmografisinin geri kalanıyla aynı çizgide. Açıklanamayan bir güç, ayı doğal yörüngesinden doğrudan Dünya gezegenine fırlatarak gönderir ve gezegenimizin varlığını tehdit eder. Zaman daralıyor, eski astronot Jo Fowler (Oscar ödüllü Berry tarafından canlandırılıyor), geçmişteki Brian Harper'dan (Wilson) başka bir astronot ve insanlık için son savunma hattı olarak komplo teorisyeni K.C Houseman (Bradley) ile bir araya gelmek zorundadır.

Moonfall, 4 Şubat 2022'de sinemalarda gösterime girecek. 

İşte diğer fotoğraflar:








Kübra Karasu