sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Ocak 2022

Roland Emmerich'in Felaket Destanı "Moonfall"un Yeni Afişi Yayınlandı!

Moonfall filminin pazarlama ekibi yepyeni bir afişi izleyicinin beğenisine sundu.

Afişte, yıldızlarla çevrili ve bulut gibi görünen şeyler arasında süzülen üç astronot görüyoruz. Muhtemelen bu astronotlar filmin üç ana karakterini canlandıran Halle Berry, John Bradley ve Patrick Wilson. Üstlerinde, bir güneş patlamasıyla aydınlanan dev bir kara ay, hızla aşağı yuvarlanıyormuş gibi görünüyor. Ayın üzerinde yer alan “2022'de insanlık Ay'ın karanlık tarafıyla yüzleşecek” cümlesi, orada nasıl bir kaosun olduğu sorusunu akıllara getiriyor.

Afiş



Moonfall'da Bradley, Berry ve Wilson'la birlikte rol alacaklar arasından Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu ve Donald Sutherland gibi isimler de yer alıyor. Film, alıntılanabilir diyaloglara sahip patlama dolu dramatik bilimkurgu filmlerinden payını fazlasıyla alan Roland Emmerich tarafından yönetildi. Emmerich'in yönetmenlik portföyünde Stargate, Independence Day, Godzilla (1998) ve The Day After Tomorrow gibi sevilen filmler yer alıyor.

4 Şubat'ta sinemalarda ve IMAX'te özel olarak yayınlanması planlanan Moonfall, bilinmeyen bir varlık tarafından yörüngesinden çıkan Ay hakkında oldukça gergin bir bilim kurgu hikayesini izleyiciyle buluşturacak. 

Kübra Karasu