sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Mart 2023

Rolf Saxon "Görevimiz Tehlike 8" Filmi için William Donloe Rolüne Geri Dönüyor

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part II (Görevimiz Tehlike 8) filminin kadrosuna serinin tanıdık yüzü dahil oldu.

Rolf Saxon, her filmde dünyayı daha çılgın şekillerde kurtarmakla görevli gizli ajan Hunt olarak Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Görevimiz Tehlike serisinin sekizinci filminin kadrosuna katıldı. Yönetmen Christopher McQuarrie, geçtiğimiz günlerde kadroya Hannah Waddingham'ın da katıldığını duyurmuştu. Filmin cast çalışmalarının son günlerde hızlandığı söylenebilir. Yönetmen yeni haberi de sosyal medya hesabından duyurdu.



Saxon, televizyon dizisini bir aksiyon serisine dönüştüren 1996 Brian De Palma filmi Mission: Impossible'da CIA analisti William Donloe rolünü oynadı. Şimdi aynı karakter sekizinci film ile yeniden izleyiciyle buluşacak.

Yönetmenliğini ve senaryosunu McQuarrie'nin üstlendiği filmin başrollerinde Cruise, Saxon, Henry Czerny, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Pom Klementieff ve Shea Whigham yer alıyor.

Yeni gelişmeler Mission: Impossible - Dead Reckoning Part II hakkındaydı Mission: Impossible — Dead Reckoning Part I, 14 Temmuz 2023'te sinemalarda.

Kübra Karasu