sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Mayıs 2022

Rosamund Pike Başrollü "Saltburn"ün Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi!

Deadline, Jacob Elordi ve Barry Keoghan'ın Emerald Fennell imzalı Saltburn'de daha önce duyurulan Rosamund Pike'a katılmak için imza attığını açıkladı.

Jacob Elordi, belki de en çok HBO dizisi Euphoria'da Nate Jacobs'ı canlandırması ile tanınıyor. En son, Adrian Lyne tarafından yönetilen Deep Water'da Ben Affleck ve Ana de Armas ile birlikte rol aldı. Şimdilerde Zachary Quinto'nun karşısında He Went That Way'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.



Barry Keoghan, korku gerilim filmi The Killing of a Sacred Deer'dan Christopher Nolan'ın WWI filmi Dunkirk'e kadar karanlık dramalarda çok kez karşımıza çıkan bir isim. Oyuncu son olarak Matt Reeves'in The Batman filminde DC'nin süper kötülerinden biri olan Joker rolünü üstlendi. Keoghan, Chloe Zhao'nun MCU filmi Eternals'da da karşımıza çıkmıştı.

Şu anda filmin senaryosuna dair herhangi bir detay açıklanmadı. Yaz aylarında çekimlerin başlamasını planlayan Fennel, LuckyChap Entertainment'tan Josey McNamara, Tom Ackerley ve Margot Robbie ile birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor.

Kübra Karasu