sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 01 Mayıs 2022

Russell Crowe ve Liam Hemsworth, Aksiyon Filmi "Land of Bad"in Başrolünde!

Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe ve "The Hunger Games" (Açlık Oyunları) serisinin yıldızlarından Liam Hemsworth, aksiyon - gerilim filmi "Land of Bad"in başrolünü paylaşacaklar.

"Paranormal Activity: Next of Kin" filminin senaryosuna imza atan David Frigerio ve Will Eubank tarafından yazılan ve yine Eubank tarafından yönetilecek olan filmin çekimlerine Eylül ayında Avustralya'da başlanacak.

Crowe, Güney Filipinler'deki Delta Force özel operasyon görevini destekleyen bir Hava Kuvvetleri drone pilotu olan Reaper karakterini canlandıracak. Reaper'ın özel görevi yanlış gittiğinde, vahşi bir kurtarma operasyonuna dönüşen şeyi düzeltmek için 48 saati vardır.

Hemsworth, yukarıdaki insansız hava aracı dışında hiçbir silah ve iletişim içermeyen yüksek bahisli bir çıkarmanın ortasına itilen yeşil hava kontrolörünü oynayacak.


Russell Crowe ve Chris Hemsworth, yönetmenliğini Russell Crowe'un üstlendiği ve şu anda post prodüksiyon aşamasında olan gerilim filmi "Poker Face"te de birlikte rol aldılar. Teknoloji milyarderi bir adamın evinde verdiği poker partisinin bir işgalci tarafından ele geçirilmesini anlatan filmin bu yılın ilerleyen dönemlerinde vizyona girmesi bekleniyor.

Mert Altun.