sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Haziran 2022

Russell Crowe'un Yeni Projesi Belli Oldu!

THR'nin haberine göre Russel Crowe, Julius Avery imzalı The Pope's Exorcist'in başrolünde yer alacak.

Akademi ödüllü ünlü oyuncu Russel Crowe, İtalyan Katolik rahibi Peder Gabriele Amorth'un gerçek hayattaki figürünü canlandıracak. Rahip, Vatikan'ın baş şeytan kovucusu olarak görev yaptı ve yaşamı boyunca 100.000'den fazla şeytan çıkarma gerçekleştirdi.

Gabriele Amorth, 2016'da 91 yaşında vefat etti, yaşamı boyunca iki anı yazdı: An Exorcist Tells His Story ve An Exorcist: More Stories. Katolik kilisesi için gerçekleştirdiği şeytan ve iblislerle savaşma deneyimlerini anlatan Rahip, Vanity Fair'e 2016'da verdiği röportajda, "Şeytan çıkarma ritüeli sıradan bir rahip tarafından uygulanmaz. Bir şeytan çıkarıcı özel bir eğitim gerektirir ve kişisel bir kutsallığa sahip olduğu düşünülmelidir. Tehlikeli davranışlara ve kişisel tehdide maruz kalabilir. Karanlığa bir ışık huzmesi göndermeye çalışırken duaları genellikle şiddetli bir tepkiye neden olur." açıklamasını yapmıştı.



Yönetmen Julius Avery daha önce 2018 korku filmi Overlord'u yönetmişti. Diğer yönetmenlik çalışmaları arasında Ewan McGregor'un oynadığı suç draması Son of a Gun ve yakında çıkacak olan Sylvester Stallone başrollü Samaritan yer alıyor.

The Pope's Exorcist'in çekimlerinin eylül ayında İrlanda'da başlaması planlanıyor. Senaryo Evan Spiliotopoulos tarafından, Chuck MacLean tarafından yapılan revizyonlarla kaleme alındı. Senaryo aynı zamanda Chester Hastings ve R. Dean McCreary'nin Michael Petroni tarafından gözden geçirilmiş orijinal taslaklarına dayanıyor. 

Gladyatör filminin yıldızı Russel Crowe, yakında Taika Waititi'nin Thor: Love and Thunder filminde Chris Hemsworth ve Natalie Portman ile birlikte görünecek. Crowe kısa süre önce Aaron Taylor-Johnson başrollü Sony yapımı Kraven The Hunter'ın çekimlerini bitirdi.

Kübra Karasu