sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Kasım 2022

Ryan Reynolds "Deadpool" için Bir Noel Filmi Yazdığını Açıkladı

Ryan Reynolds'ın ünlü anti-kahraman komedi karakteri Deadpool'un geri dönüş haberleri izleyiciler heyecanlandırmıştı. Reynolds, geçtiğimiz gün hayata geçmeyen başka bir Deadpool senaryosu hakkında konuştu.

Seyircilerin Hollywood aktörünü Deadpool olarak görmelerinin üzerinden dört yıldan fazla bir zaman geçti. Ünlü oyuncu yeni çıkacak filmin dışında Deadpool için bir Noel filmi yazdığını açıkladı. Noel filmleri ve Marvel kahramanları akla gelen ilk şey olmasa da, karakterin süper kahramanlara karşı olduğu düşünüldüğünde, aslında bu olay çok uygun bir fikir gibi görünüyor.



The Big Issue ile yaptığı bir röportajda Reynolds, "Bir Deadpool filminde bir şarkı ve dans numarası görmeyi çok isterim. Dört yıl önce [Deadpool ortak yazarları] Rhett Reese, Paul Wernick ve ben Deadpool'un başrolde olduğu bir Noel filmi yazdık. Ama Disney'in Fox'u satın alması karmaşasında kayboldu ve asla yapılmadı." dedi. Ünlü oyuncu, "Belki bir gün o filmi yaparız. Bu bir müzikal değil ama tam bir Deadpool Noel filmi. Yani umarım bir gün..." diye de ekledi.

Yılbaşı filminin yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor fakat Deadpool 3, 6 Eylül 2024'te sinemalarda izleyiciyle buluşacak. 

Kübra Karasu