sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Eylül 2021

Scott Cooper'ın "Antlers" Filmi Dünya Prömiyerini Beyond Fest'te Gerçekleştirecek!

Searchlight Pictures, Scott Cooper'ın yeni korku-gerilim filmi Antlers'ın dünya prömiyerini 2021 Beyond Fest'in Kapanış Gecesi seçkisi olarak belirledi. Cooper ayrıca bu sonbaharda Beyond Fest ve American Cinematheque ile birlikte bir korku retrospektifine ev sahipliği yapacak. 

Antlers, 11 Ekim'de Beyond Fest'te gösterime girecek. Film, uluslararası prömiyerini ise 13 Ekim'de 54. Sitges Uluslararası Film Festivali'nde (Festival Internacional de Cinema Fantastic de Catalunya) yapacak ve 15 Ekim'de 57. Chicago Uluslararası Film Festivali'nde gösterilecek.



Antlers'da başroller Keri Russell ve Jesse Plemons'a Akademi Ödülü adayı Graham Greene, Scott Haze, Rory Cochrane ve Akademi Ödülü adayı Amy Madigan eşlik ediyor.

Antlers, Nick Antosca'nın The Quiet Boy adlı kısa öyküsüne dayanarak C. Henry Chaisson & Nick Antosca ve Scott Cooper tarafından kaleme alındı. Filmde ayrıca görüntü yönetmeni Florian Hoffmeister'dan yapım tasarımcısı Tim Grimes'a, kurgucu Dylan Tichenor'a ve Pan's Labyrinth'nin unutulmaz müziğini besteleyen besteci Javier Navarrette'e kadar inanılmaz bir ekip de yer alıyor.
 
Merakla beklenen Antlers, Türkiye'de 29 Ekim'de vizyona girecek.

Kübra Karasu